През най-жестокият ад на анорексията  и булимията преминават в тинейджърските

...
През най-жестокият ад на анорексията  и булимията преминават в тинейджърските
Коментари Харесай

Еротичният модел Карина Атанасова: Анорексията ме изправи пред смъртта!

През най-жестокият пъкъл на анорексията  и булимията минават в тинейджърските си години сексапилната силиконка от Пловдив Карина Атанасова.

Еротичната моделка, която се занимава с танци, споделя за ужаса, който е претърпяла едвам 16 годишна, и битката която води и до през днешния ден, с цел да се измъкна от кошмара.  Чести припадъци, несъответстващо държание и нервни рецесии съпътстват всекидневието на хубавицата, когато тогава е едвам на 16 години. Четири години по-късно Карина наподобява като нов човек- съвършени форми, реализирани основно със спорт. Атанасова може да се похвали с някои козметични намеси по себе си - силикон в гърдите – по 300 кубика, брадичка, скули, ботокс, хиалурон в устните.

„ От дете си бях пълничка. Килограмите, които трупах бяха само и единствено от нездравословно хранене. На 16 години тежах 85 кг ", споделя пред „ България Днес “ Карина.

Именно тогава 20-годишната момента сега госпожица взема решение да постави завършек на дебелия интервал живот си да промени навиците си.  Здравословното меню и спорта се оказват незадоволителни за нея и тя взема решение да реализира бързи резултати като стопира да се храни.

„ Около седем - осем месеца не осъзнавах какво се случва с мен. Аз не се хранех. Повръщах, беше ми зле, в огледалото виждах към момента пълничкото момиче. Докато един ден кантара сподели страшните 35 кила. Така попаднах в пъкъла на анорексията и следствията “, спомня си Калина, която месеци наред настойчиво крие казуса от майка си.

" Най-зле ми беше през зимния сезон, което ми позволяваше да заедно съм с по няколко якета, с цел да не правя впечатление. Бях несъответстваща, през по-голямата част от времето и проспивах  часовете “.

Повратният миг за Карина настава когато попада в незабавното и чува какво си приказват лекарите към нея. Състоянието й е  толкова влошеното, а прогнозата е за най за най-лошото. „ Бях доста зле и напряко ме бяха отписали. Чувах, че споделиха, че си отивам. Тогава стана ясно, че би трябвало да взема ограничения. Взех се в ръце и сама се излекувах. Много ми оказа помощ литературата за силата на мисълта, за смяна на мисленето. Мога да кажа, че помогнаха не толкоз психолозите. И най-важното, съумях без хапчетата да преодолея депресията и нервните рецесии.

Въпреки усъвършенствано си положение момичето споделя, че към момента килограмите и храната са й  болна тематика. И до през днешния ден сексапилната моделка внимава доста с какво се храни, спортува доста, като избира тренировки навън.

Преживяното от Карина е една от аргументите хубавицата да е измежду кандидатките на тазгодишния конкурс Мис Плеймейт. Пловдивчанката ще премери сили с редица други изкусителки, само че признава, че конкуренцията не я тормози, а околните й я поддържат.

„ Бидейки Мис Плеймейт мога да дам образец с историята си. Да бъда предизвестие за тези девойки с моите проблеми. Искам да моля, че не би трябвало да мълчат за казуса, който имат, да не го крият, а бързо да потърсят помощ “, безапелационна е една кандидатката за една от най-желаните трофеи у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР